Fra omvisning på Øyafestivalen 2015. Foto: NKA
Fra omvisning på Øyafestivalen 2015. Foto: NKA

Festivalseminar på Øya med omvisning - rabatt for medlemmer av NKA

28.06.2017

Øyafestivalen og Norske Konsertarrangører inviterer alle norske festivaler og arrangører til seminar torsdag 10. august og omvisning fredag 11. august. Temaene på seminaret vil være noe vi mener og tror en festivalledelse bør vite om, følge med på og bli inspirert av. Kjøp billett og meld deg på for litt faglig påfyll og mulighet til å treffe gamle og nye bransjekollegaer. Rabattert pris for NKA medlemmer og gratis omvisning! 

Sted: Munchmuseet, Tøyengata 53 Oslo
Dato: Torsdag 10. august kl. 10:00 – 15:00 (med påfølgende middag og mingling)
Fredag 11.august kl. 11:00 – 13:00 Omvisning på festivalområdet

Tema for omvisningen er tilgjengelighet. Kort presentasjon av NKA sin nyeste utgivelse “Tilgjengelighetshåndboka for kulturarrangører” ved Berit Vordal, prosjektleder for Tilgjengelighet Kultur-Norge i NKA. Omvisningen ledes av Øyafestivalen.

NB! Medlemmer av NKA kan delta på omvisningen uten å ha billett til festivalseminaret. Mer info og påmelding for NKAs medlemmer her.


Pris og påmelding

Billetter til festivalseminaret selges gjennom Ticketmaster.
Medlemmer av NKA tilbys rabatterte billetter.

Kjøp billett 

OBS! Billetten til festivalseminaret inkluderer ikke inngang til Øyafestivalen, men det er mulig å legge til ukespass og dagspass som tilleggsbilletter ved bestilling.


Kontakt

Har du noen spørsmål eller innspill, ta kontakt med prosjektleder for festivalseminaret Guro Midtsund: guro@oyafestivalen.com